Jolanda Weiland
JOLANDA: In mijn werk ben ik gericht op het losmaken van de energie in alle lagen van de organisatie die nodig is voor de continuïteit, vernieuwing en duurzame groei van een organisatie. Daarbij is het maken van verbinding tussen de omstandigheden, de cultuur en uitdagingen waarvoor de organisatie van essentieel belang.

Aan het begin van mijn loopbaan heb ik gewerkt met jongeren die niet thuis konden wonen. In die periode ontdekte ik wat het betekent als mensen de verbinding met zichzelf en hun omgeving zijn kwijtgeraakt en hoe belangrijk het is om die verbinding weer tot stand te brengen. Het maken van verbinding is ook binnen Interferio een belangrijk uitgangspunt.
Vervolgens heb ik zeven jaar managementervaring opgedaan in de retail. In die jaren heb ik ervaren hoe belangrijk leiderschap is en dus ook het ontwikkelen en inzetten daarvan.
Met die kennis en ervaring startte ik in 1997 Interferio. In de afgelopen periode heb ik een professioneel netwerk opgebouwd van mensen en organisaties waarmee ik graag samenwerk.

Klanten en deelnemers omschrijven mij als iemand die humor heeft en betrokken is, resultaatgericht, krachtig, liefdevol confronterend en respectvol.
Ik ben internationaal gecertificeerd NLP-trainer en gecertificeerd in 'Systemisch Werken' en 'Spiral Dynamics' en 'LeadershiftNavigation'. Verder heb ik verschillende opleidingen afgerond, gericht op groepsdynamica, training, coaching, marketing en organisatie-ontwikkeling.